Over ons

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan als werkvoorbereider en tekenaar startte Stef in 2013 STB Interieur. Zijn doel van destijds staat nog steeds fier overeind: kwalitatief hoogwaardige meubels maken, die voldoen aan de wensen van de klant, waarbij een transparante en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding voorop staat.

In 2017 besloot zoon Niels zijn vader officieel te vergezellen in het bedrijf. Daarvoor deed hij al diverse klussen voor zijn vader. Niels verzorgt de 3D tekeningen, de technische tekeningen en het voorbereidende werk.

Naast Stef en Niels zijn er nog 4 vakmannen in dienst. Met elkaar zorgen zij voor mooie, unieke en passende meubels voor uw keuken, woning of bedrijf.

Vanuit de werkplaats in Apeldoorn Noord bedient STB Interieur alle klanten. Daar is ook de showroom te vinden waar u alle mogelijkheden vindt met betrekking tot de te gebruiken materialen, kleuren en het onderhoud. U bent hier, op afspraak, van harte welkom voor een lekkere bak koffie!

Werkwijze

1
Plan op maat
We starten met een vrijblijvende kennismaking. Wij komen bij u langs om uw wensen te inventariseren en de ruimte(s) te bekijken. Nadien ontvangt u van ons een offerte op maat en een concreet plan.
2
Materiaalkeuze
In onze werkplaats gaan wij verder met brainstormen. We laten u alle materialen zien en denken graag met u mee. De mogelijkheden laten we u zien op basis van 3D tekening.
3
Realisatie
Onze vaklieden gaan aan de slag. Het project wordt tot in de details afgewerkt in onze werkplaats. Is de productie afgerond? Dan maken we een afspraak voor het monteren en plaatsen. Een interieur waar u trots op bent is waar wij voor gaan!

Inspiratie nodig? Ons werk bekijken? Volg ons!

© 2024 STB Interieur BV | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Door Doreen | Technische realisatie Sieronline B.V.