Maatwerk keukens

Alle STB maatwerk keukens zijn uniek. Dat is het uitgangspunt en daarmee gaan we aan de slag. Samen met u. We komen naar u toe of u bezoekt onze showroom. Met een persoonlijk, vrijblijvend, 3D getekend en eerlijk advies op maat als eindresultaat.

U heeft keuze uit de meest uiteenlopende hoogwaardige materialen en afwerkingen. Of u nu gaat voor een eiken front, een composiet marmeren blad, een speciale kleur of een natuurlijke look. Alles is mogelijk!

Wij nemen u stap voor stap mee en doorlopen samen het proces. Van inmeten tot 3D-ontwerp en van productie tot plaatsing. Altijd met een eerlijk en transparant verhaal als het over de kosten gaat.

Ook na het plaatsen van uw keuken kunt u nog steeds op ons rekenen. Wij zorgen namelijk altijd voor een goed onderhoudsadvies. Elk materiaal heeft zā€™n eigen gebruiksaanwijzing als het om onderhoud gaat. Wij zorgen dat u precies weet wat u moet doen, zodat u nog heel lang van uw unieke keuken kunt genieten!

Projecten

“Wij hebben onze keuken en een wandkast op maat laten maken door Stef en zijn team. Het zijn hele fijne en betrouwbare mensen die…

Familie Jansen
Maatwerk keuken

Inspiratie nodig? Ons werk bekijken? Volg ons!

© 2024 STB Interieur BV | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Door Doreen | Technische realisatie Sieronline B.V.