Bedrijfsinrichting

Een nieuw pand of toe aan een frisse make-over? Voor de (her)inrichting van uw kantoorruimte of bedrijfskantine denken we bij STB Interieur graag met u mee! Alles wordt door onszelf speciaal voor u gemaakt en is daarmee uniek in zā€™n soort.

Ons vakmanschap zorgt voor kwalitatief hoogwaardige meubels die geheel voldoen aan uw wensen en behoefte. Een greep uit de mogelijkheden:

* Bureaus
* Balies
* Pentries
* Tafels
* Bar
* Archiefkasten
* Ordekasten

Wij zorgen voor een duidelijk 3D-ontwerp, een goed advies als het gaat over materiaal- en kleurgebruik en natuurlijk kunnen wij u vertellen hoe u de meubels het best onderhoudt. Tijdens het gehele proces houden wij u goed op de hoogte van de voortgang. Ook als het gaat om de kosten zorgen wij ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij staan voor een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding.

Projecten

“Wij doen al jaren goed zaken met STB. Behalve dat het vakmensen zijn, komen ze hun afspraken na, maken ze wat wij vragen en…

Henk Dijkgraaf
Maatwerk balie en kasten

Inspiratie nodig? Ons werk bekijken? Volg ons!

© 2024 STB Interieur BV | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Door Doreen | Technische realisatie Sieronline B.V.